پروژه دی ال

سایت پروژه دی ال با معرفی مقالات و پروژه های علمی

پروژه دی ال

سایت پروژه دی ال با معرفی مقالات و پروژه های علمی

خشک-کردن-26ص

خشک-کردن-26ص

خشک-کردن-26ص

نام فایل : خشک-کردن-26ص فرمت : .doc تعداد صفحه/اسلاید : 22 حجم : 12 مگابایت تعریف خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ...

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.